Bestrating


Marneland biedt verschillende vormen van (her)bestrating en verhardingen aan. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Herstraten

Zijn uw stenen of tegels nog mooi maar is uw straatwerk verzakt of verouderd, dan kunt u kiezen voor herstraten. Bij herstraten kiest u ervoor om de stenen of tegels die er al in liggen opnieuw te gebruiken. Als u voor deze optie kiest, kunnen we nadat de bestrating er weer strak in ligt, de stenen of tegels voor u reinigen. Uw bestrating zal er nadien weer als nieuw uitzien. Meer over het reinigen van uw bestrating kunt u terugvinden onder het kopje tuinonderhoud.

Nieuwe bestrating

Ben u toe aan nieuwe stenen of tegels? We denken graag met u mee welke mogelijkheden er zijn voor het project dat u wilt laten bestraten. Nieuwe stenen of tegels geven uw oprit of terras een hele andere uitstraling. Bij Marneland kunt u ook uw nieuwe bestrating aanschaffen. We hebben een ruim aanbod, een deel van ons aanbod kunt u terugvinden onder het kopje verkoop.

Andere verhardingen

Ook voor andere verhardingen kunt u bij ons terecht. Zo kunt u denken aan siergrind, split of houtsnippers. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden en kleuren. We kunnen dit voor u aanleggen maar ook voor u verwijderen. Voor het verwijderen werken we vaak met een (mini)kraan of shovel. Voor meer informatie over shovel en (mini)kraan werkzaamheden kunt u hier terecht. Als u denkt aan één van deze vormen van verharding denken we graag met u mee. Ook voor nieuw siergrind, split of houtsnippers kunt u bij Marneland terecht. Onder ons kopje verkoop vindt u een deel van ons aanbod.