Tuinaanleg en onderhoud


Voor zowel tuinonderhoud als tuinaanleg kunt u bij Marneland terecht. We bieden u hierin een groot scala aan werkzaamheden aan.

Tuinonderhoud

We bieden zowel eenmalig onderhoud als structureel onderhoud aan. Bij tuinonderhoud kunt aan verschillende werkzaamheden denken. Om u een idee te geven van de werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten zullen we een paar opties benoemen. Mocht u andere wensen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen voor u uw bomen, heggen en planten snoeien. Uw bordes verzorgen, gras voor u maaien of verticuteren. Uw bestrating onkruid vrijhouden of aanslag verwijderen, of uw tuin of border frezen.

Bomen kappen

Naast het snoeien van bomen en heggen hebben we ook ervaring in het kappen van bomen en verwijderen van heggen. Een boom kan soms erg in de weg staan, uw uitzicht belemmeren of een gevaar vormen. Voor het neerhalen van elke boom maken wij een apart plan. Het is altijd erg afhankelijk van waar de boom staat en hoeveel ruimte er is. Als er weinig ruimte is klimmen we in de boom en zullen we hem in delen naar beneden halen.

Tuinaanleg

Heeft u een nieuw huis gekocht of wilt u uw tuin totaal anders inrichten? Voor tuinaanleg kunt u ook bij ons terecht. We horen in een gesprek graag wat uw ideeën en wensen zijn en gaan van daaruit te werk.

Bouwkundige werken

Marneland kan verschillende bouwkundige werken voor u plaatsen. Zo kunt u denken aan het plaatsen van schuttingen, houten overkappingen, pergola’s en vlonders. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, u kunt kiezen voor een bestaand ontwerp of voor traditionele bouw.

Reinigen

We kunnen veel verschillende oppervlakten voor uw reinigen. Heeft u aanslag op uw bestrating of schutting? Of is uw gevel in de loop der jaren erg vies geworden? Het schoonhouden van deze oppervlakte is een belangrijke vorm van onderhoud.

Sloopwerkzaamheden

Staat een er een oud schuurtje in de weg? Of staat er nog een schutting die verwijderd moet worden? Ook het verwijderen en slopen van bestaande bouwkundige werken kunnen we voor u verrichten.